Someraivo repesi! Justin Bieber vertasi Chris Brownia Tupaciin ja Michael Jacksoniin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber on jälleen onnistunut kohahduttamaan sosiaalisessa mediassa. Nyt hän on verrannut mielipiteitä jakavaa laulajaa kahteen supertähteen.

Bieber vertaa tuoreessa Instagram-kuvassaan Chris Brownia Michael Jacksonin ja räppäri Tupac Shakuriin. Poptähden mukaan ihmiset ovat aliarvioineet Brownin kyvyt hänen tekemiensä virheiden vuoksi.

Julkaisu keräsi runsaasti kritiikkiä. Chris Brown tuomittiin vuonna 2009 ehdonalaiseen rangaistukseen silloisen tyttöystävänsä, Rihannan pahoinpitelystä. Monet pitivät mauttomana sitä että Bieber viittasi pahoinpitelytapausta vain virheenä.

Aivan tuulesta temmattu Brownin vertaaminen Jacksoniin ja Tupaciin ei ole. Kaikki kolme tähteä ovat olleet tekemisissä lain kanssa. Tupac oli vankilassa ahdistelutapauksen vuoksi ja Jacksonia syytettiin useita kertoja lapsien hyväksikäytöstä.