Alastomana riehunut hörhö poliiseille: ”Söimme taikasieniä Jeesuksen kanssa”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi sai useita ilmoituksia aamuyöllä alasti riehuneesta miehestä Yhdysvaltojen Kentuckyssa sijaitsevassa Owensborosta. Mies oli hakannut tien varteen pysäköityjä ajoneuvoja sekä murtautunut yhteen taloon sisälle.

Paikalle saapuneet viranomaiset joutuivat käyttämään etälamautinta, koska mies ei totellut poliisin antautumiskäskyä. Hänet pantiin käsirautoihin. Alaston mies oli kauttaaltaan veressä ja mudassa. Kyseessä oli 41-vuotias John Stefanopoulos, The Smoking Gun uutisoi.

Mies oli rikkonut asunnosta ikkunoita ja pyyhkinyt verijälkiä talon seiniin. Hän oli hakannut seiniin reikiä nyrkeillään. Mies kertoi poliiseille syöneensä taikasieniä Jeesuksen kanssa. Teot olivat seurausta hänen ja Jumalan pojan yhteisestä virtuaalitodellisuuteen sijoittuvasta pelistä. Stefanopoulos toimitettiin käsiraudoissa poliisilaitokselle.