Chrissy Teigen ihmetteli raskausvatsaansa – ilmestyi näkyviin heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigenilla ja hänen muusikkomiehellään John Legendillä on yhdessä kaksi lasta. Nyt Luna ja Miles ovat saamassa pikkusisaren vanhempien ilmoitettua, että Chrissy on jälleen raskaana.

Chrissy Teigen ja John Legend odottavat neljävuotiaalle Luna-tyttärelle ja kaksivuotiaalle Miles-pojalle pikkusisarusta. 34-vuotias Chrissy Teigen esitteli jo pyöristynyttä pientä raskausvatsaansa sosiaalisessa mediassa ja näytti olevan todella ihmeissään siitä miten nopeasti vatsa on alkanut näkymään.

Teigen esitteli pienellä videoleikkeellä vatsaansa sivuprofiilista. ”Katsokaa tätä kolmatta raskautta. Voi hyvä luoja”, Teigen tokaisee ja naurahtaa ihmeissään peilikuvalleen. Samana päivänä Chrissy Teigen nähtiin myös kaupungilla, jossa odottavalla äidillä oli upea tyyli ja hän piti jo vatsansa yllä kättään. Teigen ei ole kertonut laskettua aikaansa vielä julkisuuteen, mutta ilmeisesti hän on kuitenkin hyvin alussa raskaudessaan.