Muistatko vielä Pähkähullun professorin? Uusi elokuvaversio työn alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1996 ilmestyneessä Pähkähullu professori, eli The Nutty Professor -elokuvassa Eddie Murphy näytteli tukevaa ja hyväsydämistä professoria, joka muuttui keksintönsä avulla laihaksi mutta ilkeämieliseksi alter egokseen. Nyt suosikkikomediasta ollaan suunnittelemassa uutta versiota.

Tuotantoyhtiö Project X Entertainment suunnittelee Slash Film -sivuston mukaan parhaillaan uutta The Nutty Professor -elokuvaa. Toistaiseksi tiedossa ei ole, ketä elokuvan pääosiin ja ohjaajaksi on kaavailtu. Project X Entertainment on vastuussa myös tulevasta Scream 5 -elokuvasta.

Suunnitteilla oleva elokuva olisi jo kolmas versio samasta tarinasta. Eddie Murphyn Pähkähullu professori oli nimittäin uusi versio vuoden 1963 Tohtori Jerry ja herra Hyde -elokuvasta, jonka pääroolia näytteli koomikko Jerry Lewis. Kyseinen elokuva oli puolestaan komediallinen tulkinta klassisesta Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde -kauhutarinasta.