Teinivaimon pysäyttävä poseeraus – esitteli rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Courtney Stodden nousi aikoinaan kuuluisuuteen itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin teinivaimona. Pariskunta on kuitenkin sittemmin eronnut, ja avioero astui voimaan aikaisemmin täbä vuonna. Viime aikoina Stodden on keskittynyt esimerkiksi levyttämiseen Side Effects -singlensä parissa. Nyt hän on esitellyt rantakuntonsa näyttävästi.

– Olen huomannut, että ei ole häpeällistä rakastaa itseään ja vartaloaan. Ei ole häpeällistä olla itsevarma siitä kuka olet ja miltä näytät. Voit olla vahva nainen bikineissä tai housupuvussa. Naiset pukeutukaa aivan miten haluatte. Merkityksellistä on vain mitä teissä on sisällä, Courtney Stodden kirjoittaa.

Stodden julkaisi äskettäin itsestään kuvat, joissa hänen takapuolensa nähtiin kahdessa toisistaan täysin poikkeavissa eri asennoissa. Samalla hän kertoo eläneensä kymmenen vuoden ajan kuin helvetissä, jossa hän on esitellyt vartaloaan parhaassa mahdollisessa valossa. Sellaisessa, jossa hänen täydellisessä takapuolessaan ei ole selluliittia. Courtney kertoi, että kyse oli illuusiosta. Sen osoittaakseen hän julkaisi kaksi kuvaa takapuolestaan.