Nainen päätti trimmata itse koiransa turkkia – tuloksena hulvaton otsatukka

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut asiat on parasta jättää suosiolla ammattilaisten käsiin. Eräs brasilialainen nainen sai huomata tämän yrittäessään trimmata itse oiransa turkkia.

Susana Soares työskentelee kampaajana, ja niinpä hän oletti yorkshirenterrierinsä turkin trimmaamisen sujuvan myös helposti. Soaresin yllätykseksi koiran parturointi ei kuitenkaan ollut sama asia kuin ihmisen parturointi. Hän päätyi antamaan Mano-lemmikilleen koomisen otsatukan.

Yorkshirenterrierin uusi ilme herätti huvittuneisuutta myös sosiaalisessa mediassa. Mano ei kuitenkaan vaikuta The Dodo -sivuston mukaan olevan itse moksiskaan uudesta otsatukastaan. Nyt se nimittäin ainakin näkee jälleen eteensä.

 

Minha mamãe é cabeleireira, cortou minha franja pq estava atrapalhando minha visão ! Vcs gostaram ???? Minha mamãe…

Publiée par Catioro Reflexivo sur Mardi 11 août 2020