Kim Kardashian vei lapsensa vesilautailemaan – näytti itse esimerkkiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian tunnetaan lähinnä kurveistaan ja vertaansa vailla olevasta tiimalasivartalostaan. Nainen julkaisee yleensä sosiaalisessa mediassa kauneita muotikuvia ja seksikkäitä alusvaatekuvia, mutta sporttiset otokset ja videot loistavat poissaolollaan.

Nyt Kim Kardashian on kuitenkin nauttinut hieman aktiivisemmasta elämästä järvimaisemissa. 39-vuotias tähti vei lapsensa kokeilemaan wakeboardingia eli vesilautailua. Tähti julkaisi hauskoja kuvia ja videoita, joissa nähdään myös miten nainen itse suoriutui laudan päällä.

Wakeboardingissa lautailijaa vedetään veneen perässä järvellä aivan samalla tavalla kuin vesihiihdossakin, mutta suksien sijaan henkilö on kuitenkin wakeboardin eli vesilaudan päällä. Videolla nähdään miten Kim Kardashian suoriutui lajista kokeillessaan sitä ensimmäistä kertaa. Myös North-tytär päätti kokeilla ohjaajan avustuksella laudan päällä seisomista.