Ilouutisia Arman Alizadille ja muille faneille! 90 päivää morsiamena -sarjan Big Ed tekee paluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen mediapersoona Arman Alizad on julkisesti kertonut olevansa 90 Päivää morsiamena sarjan suuri ja vannoutunut fani. Hän on päivittänyt reaktioitaan sarjasta sosiaaliseen mediaan. Mies on muun muassa kommentoinut parhaillaan Suomessa esitetyn tuotantokauden omintakeista persoonaa, Big Ediä.

Big Ed, eli Ed Brown, on Yhdysvaltojen San Diegosta kotoisin oleva pienikokoinen mies. Hän rakastui taannoin Rosemarie Vega -nimiseen naiseen. Valitettavasti parin tapaaminen naisen kotimaassa Filippiineillä ei mennyt suunnitelmien mukaan ja pari päätti jatkaa elämäänsä omilla tahoillaan.

Nyt olemme saaneet korvanappiimme tiedon, että Big Ed esiintyy jälleen kameroille ja fanit ounastelevat miehen tähdittävän seuraavaa 90 Päivää morsiamena -sarjan tuotantokautta tai peräti omaa spin offia. Big Ed on nähty treffeillä toistaiseksi suurelle yleisölle tuntemattoman naisen kanssa ja kamerat ovat seuranneet Edin toimia jo tovin ajan.

View this post on Instagram

#bigedwear #90dayfiancebeforethe90days #90dayfiance

A post shared by Big Ed (@thisisbiged) on