Jersey Shoren kaunotar tuskailee koronakilojen kanssa – teki paluun kuntosalille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Jersey Shore -ohjelman 34-vuotias kaunotar Jenni ”JWoww” Farley on kahden lapsen äiti. Nainen valittelee korona-ajan vaikuttaneen hänen vartaloonsa epäsuotuisasti. Nyt se kostautuu, kun nainen on jatkamassa tauolla ollutta kuntosaliharrastusta.

– Otan mielummin videota itsestäni kuin kuntoilen tällä hetkellä. En ole iloinen karanteenikiloista, mutta olin todellakin iloinen syödessäni ja juodessani kaikkea moskaa, mikä aiheutti painon kerääntymisen, JWoww kirjoittaa Instagramissa.

Jennifer ’JWoww’ Farley ja Roger Mathews erosivat noin vuosi sitten. Heillä on kaksi lasta, kuusivuotias Meilani ja neljävuotias Greyson. JWoww on mainostanut reseptejä ja laihdutusvalmisteita sosiaalisessa mediassa.