Näitkö mopon peräänajon elokuussa Jyväskylässä? Ilmoita havainnoista poliisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Henkilöauto törmäsi edellä ajaneen mopon perään Jyväskylässä Seppäläntien ja Vaajakoskentien risteyksessä maanantaina 24. elokuuta kello 14:40. Autoilija ei pysähtynyt onnettomuuden jälkeen. Poliisi tutkii peräänajoa.

– Mopoilija ajoi törmäyksen jälkeen Vaajakoskentiellä olevalle bussipysäkille tilanteen selvittämiseksi. Perään ajanut autoilija ei kuitenkaan jäänyt paikalle selvittämään asiaa. Mopoilija loukkaantui tilanteessa, Sisä-Suomen poliisista kerrotaan.

Poliisi pyytää autoilijaa ilmoittautumaan poliisille tai tilanteesta havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä autoilijan tavoittamiseksi. Asiaa tutkitaan epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. Yhteydenotot pyydetään joko osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0295414811.