Murhaepäilty Amanda Knox poseerasi vankilavaatteissaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Amanda Knox sai kyseenalaista huomiota ympäri maailmaa, kun hätä ja hänen italialaista poikaystäväänsä Raffaele Sollecitoa syytettiin brittiläisen kämppäkaverin murhasta Italian Perugiassa. Amanda Knox oli italialaisessa vankilassa neljä vuotta ennen korkeimman oikeuden vapautusta.

Italian vankiloissa vuosikausien ajan virunut amerikkalainen Amanda Knox julkaisi taannoin Instagramissa valokuvan, jossa hän poseerasi vankilavaatteissaan. Sittemmin hänen oli määrä avioitua kirjailija Christopher Robinsonin kanssa.

Amanda Knox tuomittiin vuonna 2007 hänen 21-vuotiaan kämppäkaverin, brittiopiskelija Meredith Kercherin murhasta. Raaka surmaa on käsitelty muun muassa Netflix-dokumentissa. Kerhcher löydettiin sängystään kurkku auki viillettynä ja kymmeniä veitseniskuja kehossaan. Lisäksi hänet oli raiskattu.