Pablo Escobarin veljenpoika löysi 18 miljoonan dollarin rahakätkön – kummitus näytti paikan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolumbialaisen huumeparoni Pablo Escobarin omaisuuden on arvioitu olleen peräti 30 miljardia dollaria. Hänen tiedetään tehneen lukuisia rahakätköjä, joita arteenetsijät ovat pyrkineet löytämään vuosien ajan.

Nyt Pablo Escobarin oma veljenpoika Nicolas Escobar kertoo yhden löytäneensä pahamaineisen setänsä rahapiiloista. Se oli Medellínissä sijaitsevan asunnon seinän sisällä. Hän on asunut kyseisessä talossa viisi vuotta. Nicolas Escobar kertoo hengen johdattaneen hänet kätkölle.

Seinän sisältä löydetyn rahasaaliin arvo on 18 miljoonaa dollaria. Osa seteleistä on mennyt pilalle. Kätkössä oli myös satelliittipuhelimia, kirjoituskone ja kamera filmirullineen. Kuvat ovat vielä kehitettävänä, Red+ Noticias uutisoi.