Torilla tavataan! Suomalaisille kolmoisvoitto kilpaveneilyn MM-kilpailussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolme suomalaista kilpaveneilijää on noussut palkintopallille Formula 4 -luokan maailmanmestaruuskilpailuissa. Voittaja on Alexander Lindholm. Hopeaa ja pronssia saivat Alec Weckström ja Roope Virtanen. Suomalaisten mahtavan kokonaispanoksen täydensi Totti Kemppainen, joka sijoittui MM-kisoissa viidenneksi.

Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n tiedotteen mukaan Lindholm ajoi lauantaina 26. syyskuuta ajetuissa aika-ajoissa paalupaikalle ja voitti viikonlopun kaikki kolme lähtöä. Tuore maailmanmestari on luonnollisesti enemmän kuin tyytyväinen arvokisoihinsa.

– Tuntuu todella hyvältä. Mestaruutta lähdimme hakemaan ja se saavutettiin. Keli oli aika tuulinen ja haastava. Sääolojen vähän rauhoituttua sain ajettua hyvän ajan aika-ajoissa ja silloin tiesin, että meillä on mahdollisuudet taistella voitosta. Kaikki meni oikeastaan täysin nappiin, mutta ehkä lähtöjen kanssa oli pieniä ongelmia, Lindholm kertoo.