Espoossa useita koronaviruslinkoja – listalla kirjasto ja skeittiparkki

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Espoon kaupunki on tiedottanut, että alueella on ollut viime aikoina useampi koronavirusaltistuminen. Mahdolliset altistumiset ovat tapahtuneet Sellon kirjastossa, Sellon Burger Kingissä, Suomenojan McDonald’sissa ja Olarin skeittipuistossa.

Koronavirustautiin sairastuneita henkilöitä on ollut Espoossa seuraavissa paikoissa:

– Sellon kirjastossa maanantaina 21.9. kello 13−17 ja tiistaina 22.9. kello 13−19

– Kauppakeskus Sellon Burger King -ravintolassa maanantaina 21.9. kello 17−19 ja tiistaina 22.9. kello 19−21

– Suomenojan McDonald’sissa keskiviikkona 23.9. kello 10−11

– Olarin skeittipuistossa, Ylismäentie 15, 16.−25.9.

– Jos olit näissä paikoissa mainittuina aikoina, seuraa erityisen tarkkaan, saatko koronavirustautiin sopivia oireita, kunnes mahdollisesta altistumisesta on kulunut kaksi viikkoa. Koronavirustaudin oireita voivat olla kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- ja makuaistin menetys tai ripuli ja vatsakipu ilman muuta ilmeistä syytä.