Raskaana oleva Chrissy Teigen saanut jo kaksi verensiirtoa sairaalassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaillaan raskaana oleva malli Chrissy Teigen joutui sunnuntaina sairaalaan. Tähti paljasti Instagramissa faneilleen sairaalahoitoon johtuneen runsaasta verenvuodosta hänen istukassaan.

Nyt Chrissy Teigen on tarjonnut faneilleen päivitystä tilanteestaan. Tähden mukaan hänelle on lyhyen ajan sisällä toteuetettu peräti kaksi verensiirtoa. Teigen kuitenkin kertoo asian kuulostavan paljon dramaattisemmalta kuin mitä se todellisuudessa onkaan.

Chrissy Teigen vakuutteli faneilleen hänen ja lapsensa olevan täysin kunnossa, ja että hän vain kaipaa arjen perusasioita joita ei pääse nykt tekemään. 34-vuotias huippumalli ja televisiotähti on parhaillaan raskaudensa puolivälissä. Hänellä on ennestään aviomiehensä John Legendin kanssa kaksi lasta, 4-vuotias Luna ja 2-vuotias Miles.