Twerkkaustähti Tinzen uudesta BaeBae-musiikkivideosta tuli hitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twerkkauksen suomalainen pioneeri Tinze, eli Tia-Maria Sokka, on tehnyt kansainvälistä tanssilajia tunnetuksi Suomessa ja ryhtynyt menestyksensä myötä myös artistiksi. Tinze julkaisi lokakuun alussa uuden musiikkivideonsa kappaleesta BaeBae, ja kappaleesta muodostui nopeasti suosittu. Sen musiikkivideota on katsottu YouTubessa jo yli 160 000 kertaa.

Twerkkauksen hallitseva twerkkauksen SM -voittaja on kiertänyt maata myös kiertueilla, joissa hän on esitellyt twerkkausta tanssikoulun ja yökerhojen välisen yhteistyön sekä Pro Twerk Finland -kilpailun merkeissä. Tuoreella BaeBae-kappaleella ovat mukana Jannika B ja Yayo.

– Jannikan kanssa tunnetaan jo entuudestaan samasta reeniryhmästä, ja oli ihan huippua, että Jannika halus tulla messiin biisille. Ihailen Jannikan energiaa ja toivon että meidän hyvä meininki välittyy videosta ja biisistä. YAYO on mahtava uusi talentti, jolla on tosi uniikki oma soundi. Biisi on flirttaileva ja toivon sen tanssittavan jengiä, Tinze kommentoi.

BaeBae ei suinkaan ole ainoa Tinzen hitti, sillä hänen toukokuussa julkaistu musiikkivideonsa Bakara on saanut poikkeuksellisen suuren suosion. Twerkkaustähden musiikkivideolla nähdään vierailemassa muiden twerkkaajien lisäksi myös Teflon Brothers ja F. Videolla on tähän mennessä jo peräti yli 640 000 katsomiskertaa.

– Oon niin innoissani, että Teflarit ja F lähti mukaan mun ekaan sinkkuun, jota voi tanssia läpi kesän! Toivottavasti tää inspiroi jengii tanssimaan ja saa hymyn huulille, Tinze kommentoi kappaletta.

– Kun mulle tarjoutui mahdollisuus päästä tukemaan Tinzen sanomaa ja tarjoamaan naisnäkökulmaa tähän odottamattomaan komboon, halusin ehdottomasti tarttua siihen. Tinze on feministinen ikoni, joka on omin ehdoin ja kovalla duunilla tehnyt itselleen twerkistä ammatin ja sietänyt myös sen takia paljon turhaa paskaa, räppäri F kommentoi yhteistyötä.