Nicole Scherzinger kuuma näky biksuissa – viimeinen poseeraus rannalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger täytti hetki sitten 43 vuotta. Tähti julkaisi taannoin kuvia ja videoita siitä miten hän treenaa poikaystävänsä Thom Evansin kanssa. Treeni näyttää purreen, koska tähti vaikuttaa olevan elämänsä parhaassa kunnossa.

Nicole Scherzinger päätti hyvästellä kesän ja toivottaa syksyn tervetulleeksi upealla hiekkarannalla. Julkaisemassaan kuvassa laulaja poseeraa kauniilla hiekkarannalla punaisen auringonlaskun aikaan. Naisen yllä nähdään raidalliset bikinit kun tähti nautiskelee vielä päivän viimeisistäkin auringonsäteistä.

Nicole Scherzinger on koko kevään ja kesän ajan keskittynyt hyvinvointiin ja julkaissut useita treenejään myös sosiaalisessa mediassa. Monien muiden tavoin myös The Pussycat Dolls -tyttöbändi joutui perumaan suunnitellun kiertueensa, minkä ansiosta tähden kalenterista vapautuikin paljon aikaa oman hyvinvoinnin huoltamiselle.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Goodbye summer👋🏽☀️…hello fall 🍂🍁

Henkilön Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) jakama julkaisu