Salaperäinen nainen tekee kakkakepposia – kostaa Donald Trumpin kannattajille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Mainessa on liikkunut syksyn mittaan salaperäinen kakkakostaja. Polkupyörällä kulkeva nainen on pudottanut koiran ulostetta Donald Trumpin postilaatikoihin. Poliisi etsii tekijää.

The Smoking Gunin mukaan Mainen osavaltiossa on jo pystytetty ehdokasmainoksia ihmisten pihoille Yhdysvaltain presidentinvaaleja silmällä pitäen. Yksi Donald Trumpia paheksuvista on käynyt töhrimässä kannatusplakaatteja kirjoittaen niihin negatiivissävytteisiä kommentteja. Lisäksi hän on pudottanut asukkaiden postilaatikkoon koirankakkapökäleitä.

Nainen on tallentunut valvontakameralle. Häntä ei ole kuitenkaan tunnistettu, joten poliisi on julkaissut kuvan netissä kakkakeppostelijan henkilöllisyyden selvittämiseksi. Hän saattaa saada 250 dollarin sakot.

Poliisi