Courtney Stodden juhlisti vaalipäivää – poseerasi USA:n lipun värisissä biksuissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen mediapersoona Courtney Stodden nousi aikoinaan julkisuuteen mentyään alaikäisenä naimisiin kymmeniä vuosia vanhemman näyttelijä Doug Hutchinsonin kanssa. Sittemmin tähti on tullut tunnetuksi muun muassa lukuisista realitysarjoista.

Nykyään 26-vuotias Courtney Stodden on juhlistanut Yhdysvaltojen presidentinvaaleja rohkeiden otosten merkeissä. Tähti jakoi Instagramissa kuvia, joissa hänen päällään nähdään maan lipun väriset, vähän mielikuvituksen varaan jättävät bikinit. Realitytähti paljasti kannattaneensa ehdokas Joe Bideniä.

Courtney Stodden tähdittää parhaillaan FNL Network -kanavan Courtney-nimistä sarjaa. Hänen paljastettiin eronneen nykyään 60-vuotiaasta Doug Hutchinsonista vuonna 2017. Avioero astui viimein voimaan maaliskuussa 2020.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

I’m so proud of Megan for speaking up about the way Brian seems to use his kids as a flex. During my time spent with him, when I was over at his house, his kids were never there. They were always with Megan. She wasn’t an absent mother. And yet, like she says – she doesn’t plaster them all over her social. There were times Brian would tell me that he couldn’t see me because he had his kids – and I later found out that this wasn’t true, he was actually just seeing other women at those times. Like, dude – you’re allowed to see other people, just be honest about it. To me and to them. And don’t use your kids as your lie. Brian had been lying to many women at once about being exclusive with them. Before knowing this, I posted a video of him and I together to my IG. He said he was “disappointed” about this. Really, he was just disappointed that my vid cost him a couple other booty calls who didn’t know they were booty calls. Then he started posting loads of pictures of his kids, acting like this doting single dad. It was clearly an attempt to protect his image, using them. How could all of us women who he’d tried to play be mad at such a loving father? He soon lost interest in “working” with me on music (when he never actually did) when he realized I wasn’t giving it up. The whole experience was a bit gross. Women and children are not props. How long until men realize this? #brianaustingreen #meganfox #truth

Henkilön Courtney Stodden (@courtneyastodden) jakama julkaisu