Tanssii tähtien kanssa -kulisseissa koronavirustartunta – vaikuttaa tulevaan jaksoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV3 tiedottaa, että Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman (TTK) työryhmään kuuluvalla henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Terveysviranomaiset ovat lisäksi asettaneet muutaman tuotantoryhmän jäsenen karanteeniin. Varotoimenpiteenä koko TTK-orkesteri korvataan ensi sunnuntain lähetyksessä.

– Tartunnan saanut henkilö ei ole liikkunut ohjelman liveyleisössä, tuomarien, juontajien eikä tanssiparien läheisyydessä, eli tähtiparit ja muut esiintyjät eivät ole altistuneiden joukossa. Myös tartunnan saanut henkilö on noudattanut vastuullisesti TTK-tuotannon tarkkoja hygienia- ja koronaohjeistuksia – muun muassa käyttänyt kasvomaskia koko ajan sekä noudattanut turvavälejä, maikkarilta tiedotetaan.

Tartunnasta on tiedotettu kaikkia ohjelman esiintyjiä, työryhmän jäseniä sekä viime sunnuntain livelähetykseen osallistuneita henkilöitä. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman livelähetykset esitetään sunnuntaisin kello 19.30 alkaen.