Vanessa Hudgensa esitteli biksupeppunsa: ”Loma tekisi meille kaikille terää”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten moni muukin, kaipaa näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens syksyn iltojen pidetessä ja ilmojen viilentyessä takaisin lämpimämpiin päiviin. Nyt tähti on muistellut aurinkoisia päiviä uimarannoilla ja aikaa ennen vaali- ja koronastressiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia.

Vanessa Hudgens jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hän pulikoi vedessä aurinkolaseissa ja niukkoihin bikineihin pukeutuneena. Toisessa kuvasarjassa hän makoilee rantavedessä sinisissä bikineissä aaltojen pyyhkiessä hänen ylitseen. Kuvat on otettu tähden mukaan huolettomampina päivinä

– Minusta tuntuu, että loma tekisi meille kaikille terää juuri nyt. Tässä siis kuvia minusta lomalla aikaisemmin tänä vuonna, Vanessa Hudgens kirjoitti kesäisten otosten kuvatekstissä Instagramissa.