Iggy Azalea esitteli poikansa somessa – julkaisi ensimmäiset kuvat vauvastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on tunnettu monista hitiksi nousseista kappaleistaan ja hänen tiimalasimallisesta vartalostaan, joka haastaa jopa Kardashianien vartalot. Nainen yllätti faninsa kesäkuussa ilmoittamalla, että hän on saanut lapsen. Kukaan ei ollut edes tiennyt tähden olevan raskaana.

Iggy Azalea on aiemmin kertonut haluavansa pitää lapsensa elämän kokonaan yksityisenä, minkä vuoksi hän salasi raskauden eikä aikonut julkaista poikansa kasvokuvaa missään. Nyt 30-vuotias tähti näyttää kuitenkin tulleen toisiin aatoksiin julkaistuaan kaksi Onyx-vauvan kanssa napattua yhteiskuvaa, joissa tähti pitää lasta sylissään.

Iggy Azalea sai Onyx-poikansa yhdessä 24-vuotiaan poikaystävänsä Playboi Cartin kanssa. Pariskunta rakastui toisiinsa kaksi vuotta sitten, mutta ilmeisesti lapsiarki oli heille liikaa, koska heidän suhteensa ei kestänyt vaan päättyi People-sivuston mukaan eroon. Eron jälkeen tähti julkaisi ensimmäiset kuvat pojastaan sosiaaliseen mediaan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

👼🏽

Henkilön Iggy Azalea (@thenewclassic) jakama julkaisu