Poliisi otti puukkomiehen kiinni Kuopiossa – uhkaili nuoria Pyörönkaarella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi on ottanut kiinni puukolla nuoria uhanneen 20-vuotiaan miehen Kuopion Pyörönkaarelta perjantaina 6. marraskuuta illalla kahdeksan maissa. Viranomaiset kaipaavat nyt videoita ja tietoja tapahtuneesta henkilöiltä, jotka eivät ole vielä keskustelleet poliisin kanssa.

Nuoria uhkailleesta miehestä tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen. Paikalle hälytettiin useita poliisipartioita. Mies oli mennyt Pyörönkaarella sijaitsevalla Vapaudenaukiolla olleen nuorisoporukan luokse ja ottanut veitsen esille. Poliisi tutkii tapausta tässä epäiltynä laittomana uhkauksena.

– Mies oli laittanut veitsen ainakin yhden nuoren kaulan lähelle ja puhunut uhkaavaan sävyyn. Mies keskeytti uhkailun poliisin saavuttua paikalle. Uhkailijan kiinniotto sujui rauhallisesti. Paikalla oli tämän hetken tietojen mukaan ollut muutamia kymmeniä nuoria, Itä-Suomen poliisista kerrotaan.

Miehen tarkemmasta motiivista ei ole tässä vaiheessa tietoa. Kukaan ei loukkaantunut fyysisesti tilanteessa. Poliisi puhutti useita paikalla olleita nuoria ja sai tapauksesta tietoja. Poliisi pyytää tapauksen nähneitä henkilöitä ilmoittamaan yhteystietonsa vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi Poliisi pyytää myös niitä henkilöitä ilmoittamaan tietonsa, joilla on mahdollista videomateriaalia tilanteesta.