Äiti ja tytär tekivät historiaa – lensivät yhdessä matkustajalentokonetta

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suzy ja Donna Garrett ovat äiti ja tytär, mutta heillä on muutakin yhteistä. Molemmat työskentelevät lentäjinä. He ovat tehneet juuri historiaa ohjaamalla matkustajakonetta yhdessä.

56-vuotias Suzy Garrett on toiminut pilottina yli 30 vuoden ajan, ja oli yksi SkyWest Airlinesin ensimmäisistä naislentäjistä. Taannoin Suzy ja 26-vuotias Donna lensivät ensimmäisenä äiti-tytär -tiiminä kaupallista matkustajakonetta. Donnan mukaan lentäjäksi ryhtyminen oli hänelle lopulta looginen ammattivalinta, sillä hän varttui lentokoneiden parissa ja on äidin työn vuoksi matkustellut koko ikänsä.

Äiti ja tytär eivät suinkaan ole ainoita Garrettien perheen jäseniä, jotka työskentelevät lentoalalla. Myös Donnan isä Doug ja veli Mark ovat lentäjiä. Donna jakaa työstään ja matkoiltaan usein kuvia Instagram-tilillä, jota seuraa yli 35 000 ihmistä.