Vanessa Hudgens rannalla sekoittaa nuorten miesten päät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuten moni muukin, kaipaa näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens syksyn iltojen pidetessä ja ilmojen viilentyessä takaisin lämpimämpiin päiviin. Viime päivinä tähti on muistellut aurinkoisia päiviä uimarannoilla ja aikaa ennen vaali- ja koronastressiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään rannalla.

Vanessa Hudgens on nyt julkaissut verkossa itsestään kuvia nauttimassa rantaelämästä biksuihin sonnustautuneena. Koronatilanteesta johtuen kuvat ovat luonnollisesti arkistokuvia, mutta eilinen uutinen koronarokotteesta tuo toivoa uusien lomareissujen toteutumisesta.

– Minusta tuntuu, että loma tekisi meille kaikille terää juuri nyt. Tässä siis kuvia minusta lomalla aikaisemmin tänä vuonna, Vanessa Hudgens kirjoitti muutama päivä sitten kesäisten otosten kuvatekstissä Instagramissa.