Kim Kardashianin ex-bestis Larsa Pippen syyttää Kanye Westiä: ”Mies on aivopessyt heidät”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi Kim Kardashian parhaista ystävistä vuosikausien ajan oli Larsa Pippen, joka on Kardashianit-sarjassa vierailun lisäksi muistettu myös yhtenä Miamin Täydelliset naiset -sarjan tähtenä. Hänen ja Kim Kardashianin ystävyys päättyi viime kesänä, kun naista syytettiin salasuhteesta Tristan Thompsoniin.

Larsa Pippen uskoo, että hänen ja Kardashianien perheen välirikko johtuu Kanye Westistä. West on Pippenin mukaan saanut naiset uskomaan hänestä huonoja asioita. Hän epäilee, että West ei halunnut Kim Kardashianin ja Larsa Pippenin ystävyyden jatkuvan, minkä vuoksi Kardashian laittoi nopeasti välit poikki Pippeniin.

Larsa Pippen on kertonut E! News -sivuston mukaan Tristan Thompsonin kohuun liittyen tunteneensa miehen jo ennen Khloe Kardashiania. Hän kuitenkin vakuuttaa, että ei ole ollut tekemisissä koripalloilijan kanssa Khloen alettua suhteeseen Thompsonin kanssa. Kukaan ei kuitenkaan tunnu enää uskovan naista, koska Pippenin mukaan Kanye West on syöttänyt perheen naisille hänestä niin valheellista kuvaa.

46-vuotias Pippen kertoi olleensa aiemmin Kanye Westin kanssa niin hyviä ystäviä, että mies soitteli hänelle aamuyölläkin kun hänen mieltään painoi jokin asia. Öisiin puheluihin vastaaminen kävi naiselle kuitenkin niin raskaaksi, että hän joutui estämään Westin puhelut. Larsa Pippen uskookin, että sen vuoksi Kanye West suuttui hänelle ja alkoi mustamaalaamaan naista.

https://www.instagram.com/p/CHSs-GmhAvv/