Kuolleeksi luultu olikin elossa – heräsi huutaen lääkärin viiltäessä jalkaa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kuolleeksi luultujen ihmisten osoittautuminen elossa oleviksi on nykyään harvinaista, mutta ei suinkaan mahdotonta. Nyt Keniasta kantautuu tapaus, jossa kuolleeksi kuviteltu mies heräsikin henkiin päädyttyään jo ruumishuoneelle saakka.

Peter Kigen kiidätettiin Kerichon piirikunnassa sijaitsevaan Kapkatetin sairaalaan lyyhistyttyään yllättäen kotonaan. Sairaalassa hoitaja kertoi 32-vuotiaan miehen veljelle potilaan kuolleen. Hänet toimitettiin suoraan sairaalan ruumishuoneelle odottamaan palsamointia.

Lääkärit olivat aloittamassa palsamointia viiltämällä haavan miehen vasempaan jalkaan, kun hän yhtäkkiä alkoikin huutaa kivusta. Eläväksi osoittautunut mies kiidätettiin uudelleen sairaalaan ensiapuosastolle. Daily Mail -lehden mukaan Kigen on kommentoinut olevansa iloinen siitä että hän on edelleen elossa, mutta miehen perhe suunnittelee nostavansa sairaalaa vastaan kanteen hoitovirheestä.