Naiset yrittivät täydellistä somekuvaa – peppu paljastui ja ruhjeita syntyi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon surkuhupaisia ja myös traagisia esimerkkejä siitä miten selfe-kuvien ottaminen on voinut mennä pieleen. Moni nuori päätyy tekemään uhkarohkeita ratkaisuja ottaakseen sosiaaliseen mediaan hyvän kuvan, joka saisi paljon tykkäyksiä.

Nyt Twitterissä on lähtenyt leviämään huvittava video, jossa nähdään miten kaverukset yrittävät ottaa kaunista kuvaa näyttävän kallion ja lähteen luona. Videon alussa nähdään miten nainen kiipeää liukasta kallion seinämää pitkin haluamalleen kuvauspaikalle. Ystävä ei taida olla kuvauksista niin mielissään, koska hän kuvailee koko tilannetta nolona tapahtumana.

Juuri kun ystävä saa sanottua, että kuvaaminen tuntuu nololta, kalliolla kiipeilevä nainen kompastuu ja liukuu kallion seinämää pitkin alas lähteeseen. Lopulta pieleen menneestä videosta tuli varmasti suurempi hitti kuin pelkästä kauniista valokuvasta olisi tullut.