Gigi Hadid vaatebrändin rohkeassa kampanjassa – kuvat otettiin ennen raskautta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Gigi Hadid odottaa parhaillaan esikoislastaan poikaystävänsä, Zayn Malikin kanssa. Raskausvatsaansa useita kertoja sosiaalisessa mediassa esitellyt tähti nähdään nyt mainoskampanjassa, jonka kuvat otettiin ennen raskauden paljastumista.

Gigi Hadid nähdään muotijätti Calvin Kleinin tuoreessa kampanjassa. Rohkeassa ja brändin 90-luvun tyylistä inspiraationsa saaneessa kampanjassa huippumalli poseeraa yhtiön alusvaateuutuuksissa yläosattomissa. Kuvat ikuisti tunnettu valokuvaaja Cass Bird.

Kuvia ei tulla suinkaan näkemään ainoastaan tähden ja brädin Instagram-sivuilla. Yksi tuoreista mainoskuvista on nimittäin parhaillaan esillä valtavan kokoisessa mainoskyltissä New Yorkin Sohon vilkaassa ja luksuskaupoista tunnetussa SoHon kaupunginosassa.