Joe Exotic haluaa Trumpin armahdusta – pyysi Kim Kardashianilta apua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

22 vuodeksi vankilaan tuomittu Tiger King -tähti Joe Exotic on yrittänyt saada presidentti Donald Trumpia armahtamaan hänet. Palkkamurhajuonesta ja eläinrääkkäysrikoksista tuomitun miehen ja hänen lakimitiimin tavoitteena on saada Trump myöntämään armahdus vielä virkakautensa aikana.

Nyt Joe Exotic on kääntynyt uuden tahon puoleen. Hän on kirjoittanut kirjeen Kim Kardashianille, pyytäen häntä auttamaan armahduksen saamisessa. Rikosoikeuden uudistusta Yhdysvalloissa ajava Kardashian onnistui vuonna 2018 saamaan Trumpin armahtamaan Alice Marie Johnsonin, isoäidin joka oli tuomittu elinkautiseen tuomioon huumausainerikoksesta.

– Tiedän ettet ole koskaan tavannut minua, etkä ehkä haluakaan, mutta uskon oikeuslaitoksemme arvojen olevan lähellä sydäntäsi. En kirjoita tätä kirjettä Joe Exoticina vaan Joseph Maldonado-Passagena. Pyydän sinua auttamaan uhraamalla vain 10 minuuttia elämästäsi ja soittamalla presidentti Trumpille, jotta hän vilkaisisi syyttömyyteni todistavaa 257 sivun kirjettäni. Olen viaton ja pyydän häntä allekirjoittamaan armahdukseni, jotta voin palata kotiin Dillonin ja isäni luokse, Joe Exotic kirjoitti ET-lehden mukaan.