Halle Berry muistuttaa kultaisesta säännöstä: ”Ystävien exiin ei kosketa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. 54-vuotias tähti läysi tänä vuonna rinnalleen myös uuden rakkaan ja alkoi seurustelemaan syksyllä muusikko Van Huntin kanssa.

Halle Berry teki ystävänsä Lindsay Floresin kanssa videon, jossa he vastasivat seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin. Eräässä kysymyksessä fani halusi tietää, että lähtisikö Halle Berry ikinä treffeille hyvän ystävän entisen poikaystävän tai aviomiehen kanssa. Tähän naisen vastaus oli jyrkkä ei.

– Se on kardinaalivirhe. Parhaiden ystävien exiin ei kosketa. Jos minä tunnen jonkun, en todellakaan treffaile hänen entisiään, koska se ei yksinkertaisesti ole oikein, Halle Berry selitti.

Halle Berry myös muistutti, että kukaan hänen ystävistään tuskin haluaisi tapailla hänen entisiään, koska he ovat entisiä kumppaneita syystä. Berry ei usko siihen, että hänen sielunkumppaninsa voisi löytyä kenenkään tutun entisistä heiloista.

https://www.instagram.com/p/CI3YoG_FUui/