Artisti Sia antoi tukensa FKA Twigsille: ”Shia LaBeouf satuttanut minuakin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja artisti FKA Twigs on syyttänyt entistä poikaystäväänsä Shia LaBeouf seksuaalisesta väkivallasta, pahoinpitelystä ja henkisestä kärsimyksestä. Syytteen tultua julkisuuteen myös artisti Sia on avautunut sosiaalisessa mediassa omista kokemuksistaan Shia LaBeoufin kanssa.

Näyttelijä ja laulaja FKA Twigs seurusteli Shia LaBeoufin kanssa vuosien 2018-2019 aikana vajaan vuoden verran. 32-vuotias Twigs on kertonut heränneensä yöllä siihen, että 34-vuotias LaBeouf on kuristanut häntä. Mies uhkasi myös automatkan aikana aiheuttaa kolarin mikäli Twigs ei julistanut rakkauttaan miehelle. Syytteen mukaan mies myös tartutti tietoisesti sukupuolitaudin Twigsille.

Poptähti Sia osoitti Twitterissä tukensa FKA Twigsille. ”Shia on satuttanut minuakin. Hän on patologinen valehtelija, joka huijasi minut suhteeseen väittämällä olevansa sinkku. Uskon, että hän on todella sairas, minkä vuoksi minun käy sääliksi häntä ja hänen uhrejaan. Pysykää turvassa ja kaukana hänestä”, Sia kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

FKA Twigs oli todella otettu saamastaan tuesta. Hän pahoitteli Sian kokemuksia saman miehen kanssa. Twigsin mielestä nämä ulostulot osoittavat, että tälläisistä asioista täytyy puhua julkisesti, että naiset voivat tukea toisiaan.