Kamerat seurasivat Euphoria-tähteä vuorokauden – rento päivä karanteenissa

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Barbie Ferreira on tehnyt räjähdysmäisesti nousevaa uraa elokuvien ja televisiosarjojen parissa viimeisen kahden vuoden aikana. 24-vuotias nainen tuli monille tunnetuksi Kat Hernandezin roolista suositussa Euphoria-sarjassa, jonka päätähtenä toimi Zendaya. Ferreira tähditti myös tänä vuonna ensi-iltansa saanutta Unpregnant-elokuvaa.

Nuoren naisen elämä on viime vuosien aikana muuttunut melko paljon. Nyt hän esitteli Vogue-lehden YouTube-kanavalla miltä vuorokausi hänen elämässään näyttää. Naisen päivä alkaa joka aamu kylvyllä, koska se rentouttaa tähden tulevaa päivää varten. Tällä hetkellä Barbie Ferreira viettää koronaviruspandemian vuoksi paljon aikaa kotonaan omissa oloissaan kumppaninsa kanssa.

Rentoon päivään kuuluu ruoanlaittoa, kaupassa käynti ja patikointia luonnossa. Barbie Ferreira vie katsojat myös vilkaisemaan miltä hänen oma remontissa oleva talonsa tällä hetkellä näyttää. Ferreira onkin erityisen ylpeä ensimmäisestä talostaan, koska sen hankinta on hänen mukaansa merkki aikuisuudesta ja uudesta etapista hänen elämässään.