Vihainen orava piinaa naapurustoa – hyökkäilee ihmisten kimppuun

Ohhoh! · Tim Isokivi

Oravista on harvemmin riesaa ihmisille, mutta poikkeustapauksiakin on olemassa. New Yorkin Queensin asuinaluetta on viime päivinä piinannut tavanomaista aggressiivisempi orava.

Vihainen orava on hyökkäillyt ihmisten kimppuun Rego Parkin naapurustossa. Aggressiivisen jyrsijän kerrotaan hyppineen ihmisten päälle ja pureskelleen heitä. Orava-iskusta selvinneen Micheline Frederick vertaa tilannetta MMA-otteluun, ja kertoo eläimen purreen häntä sormista ja käsistä.

Paikallisten asukkaiden mukaan orava on hyökännyt ihmisten kimppuun ilman näkyvää syytä, eikä sitä ole esimerkiksi ärsytetty. Naapuruston asukkaat ovat viranomaisten kehotuksesta kääntyneet ammattilaisen pyydystäjän puoleen. Toistaiseksi orava ei ole kuitenkaan päätynyt ansoihin, uutisoi CBS.