Naapuri pelasti perheen tulipalosta – valvontakamera ikuisti dramaattisen tilanteen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Arizonassa asuva nainen on julistettu sankariksi pelastettuaan kokonaisen perheen. Kuusihenkinen perhe pelastui tulipalosta naapurinsa nopean toiminnan ansiosta.

Nicole Salgado kertoo perheensä olleen vielä nukkumassa kotonaan 1. tammikuuta 2021, kun he heräsivät ovelta kantautuneeseen kovaääniseen koputukseen. Oven takana odotti naapurissa asuva Carolyn Palisch, joka kertoi heidän talonsa olevan liekeissä. Perhe onnistui pakenemaan paikalta vain minuutteja ennen kodin katon romahtamista.

Palokunta vaihvisti perheelle heidän pelastuneen ullakolta alkaneesta tulipalosta täpärästi naapurin ansiosta. Nicole Saldagon mukaan he menettivät koko kotinsa tulipalolle, mutta ovat kiitollisia suojelusenkeliksi kuvailemalleen Palischille jäätyään itse henkiin. Ovikellokameran ikuistama dramaattinen video naapurista hakkaamassa perheen kodin ovea on sittemmin levinnyt viraalina perheen jaettua sen sosiaalisessa mediassa.