Grammy-gaalaa siirretään lähes kahdella kuukaudella – pakon edessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen suurimpiin musiikkialan palkintotilaisuuksiin lukeutuva Grammy-gaala siirtyy. 31. tammikuuta järjestettäväksi suunniteltu tilaisuus järjestetään näillä näkymin lähes kaksi kuukautta myöhemmin.

Yhdysvaltojen musiikkialan ammattilaisten yhdsityksen, The Recording Academyn mukaan Grammy-gaala järjestetään uusien suunnitelmien mukaisesti sunnuntaina 14. maaliskuuta 2021. Siirtymisen syynä on tietenkin koronapandemia. Gaala oli alun perinkin määrä järjestää tavanomaista pienemmässä mittakaavassa ilman yleisöä, minkä lisäksi voittajat olisivat saaneet palkintonsa etänä.

Rolling Stone -lehden mukaan The Daily Show -sarjasta tunnettu Trevor Noah tulee toimimaan gaalan juontajana tapahtuman siirtymisestä huolimatta. Tänä vuonna palkintojen saajiksi ovat ehdolla muun muassa Dua Lipa, Taylor Swift ja Roddy Ricch. Beyonce on ehdolla jopa yhteensä yhdeksässä kategoriassa.