Peter Andre sairastui koronavirukseen – karu video julki: ”Kuinka väärässä voikaan olla?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Peter Andre nousi 1990-luvulla julkisuuteen musiikkiuransa lähtiessä kunnolla lentoon. Myöhemmin mies on kasvattanut tunnettuutta myös televisiopersoonana. Peter Andrella on kaksi yhteistä lasta ex-vaimonsa Katie Pricen kanssa ja kaksi lasta myös nykyisen vaimonsa Emily MacDonaghin kanssa.

Nyt Andre on sairastunut koronavirukseen. Julkkistähti on julkaissut aiheesta kaksi videota, joista Twitterissä julkaistulla arkistovideolla hän kommentoi lapsilleen ennen testiin menemistä, ettei usko sairastuneensa koronaan. Maski kasvoillaan autoa ajava Andre kuulee samalla lääkärinä työskentelevältä vaimoltaan yskineensä viime aikoina paljon. Diagnoosin paljastuttua hän kommentoi videotaan.

– Kuinka väärässä voikaan olla? Tämä osoittaa, ettei koskaan kannata aliarvioida oireita, Peter Andre kirjoittaa.

Nyt Andre on kotonaan toipumassa ja tiedottajansa mukaan hänen voitinsa on hyvä. The Sun -lehden mukaan hänellä on ollut kuitenkin hengitysvaikeuksia ja kovaa väsymystä.