Koirasta tuli todellinen kodin hengetär – auttoi kotitöissä keittiössä

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikki lemmikkieläimet eivät suinkaan vietä arkea olemalla ihmisten palveltavana. Jotkut eläimet oppivat jopa auttamaan ihmisiä erilaisissa kotiaskareissa, kuten hauskoista somevideoista on saatu huomata.

Tuoreella viraalivideolla nähdään Amelie-nimienn dobermanni, josta on paljastunut todellinen kodin hengetär. Koira on nimittäin oppinut avustamaan tiskikoneen täyttämisessä kuljettamalla astioita sen pestäväksi.

Saksalaisen Luca Neumannin mukaan perhe on opettanut hyvätapaista Amelieta auttamaan kotiaskareissa viimeisten viiden vuoden ajan. Erilaisten temppujen opettaminen alkoi koiran ollessa kaksivuotias. Osa niistä on osoittautunut Amelielle haastaviksi, mutta tiskikoneen täyttämisen opettaminen sujui Neumannin mukaan helposti.