Khloe Kardashian on valmis yrittämään toista lasta – kokeilee keinohedelmöitystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian ja hänen entinen poikaystävänsä Tristan Thompson ovat päätyneet viettämään yhdessä karanteeniaikaa koronavirusepidemian iskettyä. Lopulta Kardashianin ja Thompsonin välille syntynyt uusi ystävyys lämpeni jälleen parisuhteeksi, minkä vuoksi nainen kokeekin olevansa nyt valmis uuteen raskauteen.

Kris Jenner kehotti aiemmin 36-vuotiasta Khloe Kardashiania jäädyttämään munasolujaan siltä varalta, että hän haluaa myöhemmin lisää lapsia. Kardashian teki työtä käskettyä. Nyt hän on mielestään valmis uuteen raskauteen, minkä vuoksi hän onkin jo pyytänyt Tristan Thompsonia tekemään siemennestelahjoituksen.

Khloe Kardashian tuli karanteenin aikana surulliseksi siitä, että True-tytär joutui leikkimään yksin eikä saanut viettää aikaansa muiden lasten kanssa. Sen vuoksi hän haluaakin tehdä uuden lapsen, että tyttö saisi itselleen pikkusiskon tai -veljen.