Evelinan rohkeat poseeraukset sängyllä – fanit ylistävät kuvia somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen suosituimpien artistien joukkoon kuuluva poptähti Evelina on ihastuttanut vuosien varrella musiikkinsa lisäksi vahvalla visuaalisella näkemyksellään. Nainen on esiintynyt monissa eri tyyleissä ja vaihdellut hiustensa väriä, mutta viime aikoina laulaja on viihtynyt vaaleissa hiuksissaan ja luonnollisemmassa meikkityylissä.

Evelina tunnetaan hänen musiikkinsa lisäksi sosiaalisessa mediassa kehopositiivisuuden puolestapuhujana. Nyt tähti on julkaissut itsestään myös upeita sohvan edustalla ja sängyllä otettuja kuvia, joissa hän on rohkeasti poseerannut keskivartalo paljaana rintaliiveissä. Kuvaajana Evelinan otoksissa on toiminut naisen ystävä, taitava valokuvaaja Riia Grasshill.

Evelina julkaisi viime syksynä uuden albuminsa, joka kantaa nimeä III. Naisen kolmannella albumilla kuullaan muun muassa hiteiksi nousseet kappaleet Hitaasti, DNA ja Mä en haluu tietää. Albumi toi Evelinalle Emma-ehdokkuudet Vuoden Rap / R&B ja Vuoden artisti -kategorioissa.