Huikea video: Tulivuorenpurkaus keskeytti meditoinnin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meditoinnilla pyritään yleensä rauhoittamaan kehoa ja mieltä, joten sen harjoittamiseen on syytä valita rauhallinen paikka. Jose Martins luuli löytäneensä sellaisen, kunnes odottamaton luonnonilmiö katkaisi meditaatiohetken hämmästyttävällä tavalla.

Guatemalassa matkustamassa ollut Jose Martins halusi vierailla Etelä-Amerikan aktiivisimpiin lukeutuvalla Fuego-tulivuorella. Hän leiriytyi Fuegon läheiselle vuorelle, ja päätti seuraavana aamuna hieman meditoida upeissa maisemissa. Meditointi kuitenkin keskeytyi voimakkaaseen räjähdyksen ääneen.

Säikähtäneen Martinsin suunnatessa katseensa ääntä kohti hän huomasi Fuegon yllättäen purkautuneen. Mies ei ainoastaan päätynyt todistamaan ainutlaatuista näkyä, vaan tuli samalla ikuistaneeksi sen myös videoksi. Martins oli nimittäin asettanut kameran kuvaamaan meditointihetkeään tulivuoren äärellä.