Kuskin hymy hyytyi sekunneissa – peräänajo tallentui kojelaudan kameraan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikenteessä kannattaa aina muistaa turvavyö ja olla varovainen, vaikka moni vaaratilanne voikin sattua omalle kohdalle toisen kuskin huolimattomuuden vuoksi. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa mieskuski koki ikävän yllätyksen toisen auton ajaessa sen perään.

Kojelaudan päälle asetetun kameran tallentamalta videolta nähdään miten miespuolinen kuski on hyvällä tuulella ja hymyilee pysähtyessään punaisiin liikennevaloihin. Miehen hymy hyytyy kuitenkin nopeasti, kun hänen peräänsä ajaa melko hurjaa vauhtia valkoinen auto, joka ei ehdi jarruttamaan.

Mies pelästyy kovaa törmäystä, mutta näyttää selvinneen kolarista säikähdyksellä. Videon lopussa nähdään myös toiseen suuntaan kuvattu videokuva, joka paljastaa miten paljon auto liukui törmäyksen voimasta eteen päin ja osui myös edellä olevaan autoon.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.