Ystävänpäivä lähestyy – sivusto listasi Suomen romanttisimmat ravintolat

Lifestyle Matkailu · Terhi Piiroinen

Ystävänpäivänä vietetään perinteisesti rakkaudentäyteistä yhdessäoloa kumppanin kanssa illallisen merkeissä. Samalla voi nauttia kahdenkeskisestä ajasta herkullisia ruokia maistellen. Toptaste-sivuston lukijat ovat nyt äänestäneet Suomen romattisimmat ravintolat.

Voittajaksi äänestettiin Helsingissä sijaitseva Meripaviljonki. Se on puitteiltaan täysin uniikki ravintola Helsingin Hakaniemessä. Säästöpankinrannan laineilla kelluvan panoraamaravintolan ikkunoista avautuu merimaisema, jonka äärellä voi nauttia kauden parhaita herkkuja. Ravintola on kala- ja äyriäispainotteinen, mutta listalta löytyy myös kasvis- ja liharuokia.

1. Meripaviljonki, Helsinki

2. Ravintola Näsinneula, Tampere

3. Kappeli, Helsinki

4. Tintå, Turku

5. Viikinkiravintola Harald, Kuopio

6. Saslik, Helsinki

7. Rafaels Steakhouse & Bistro, Porvoo

8. Salve, Helsinki

9. Ravintola Tampella, Tampere

10. Ravintola Salud, Tampere