Moniongelmainen Shia LaBeouf vieroitukseen – yrittää saada elämänsä raiteilleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kohuotsioissa ryvettynyt näyttelijä Shia LeBeouf on kirjautunut vieroitusklinikalle. Miehen ohjelmatoimisto CAA on päättänyt panna työsopimuksen jäihin siihen asti, että LeBeouf saa elämänsä takaisin kuntoon.

Varietyn mukaan mies on kirjautunut vieroitusklinikalle. Hänen hoitojaksonsa kestää ainakin viisi viikkoa riippuen siitä, miten miehen riippuvuksia saadaan kitkettyä. Hän on ollut aiemmin katkaisuhoidossa alkoholismin vuoksi.

Näyttelijän ex-tyttöystävä, muusikko FKA Twigs on nostanut oikeusjutun häntä kohtaan seksiaalisesta väkivallasta, pahoinpitelystä ja henkisestä kärsimyksestä kaksikon suhteen aikana. Sittemmin myös laulaja Sia ja näyttelijä Margaret Qualley ovat julkisesti osoittaneet pettymyksensä mieheen. LeBeouf on pyytänyt anteeksi.