Sinkku! Ystävänpäivä on myös sinua varten – tässä parhaat vinkit

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa luulee, että ystävänpäivä on tarkoitettu ainoastaan rakastavaisten juhlaksi. Sinkut voivat juhlia rakkaudenhuuruista juhlapäivää ystäviensä kanssa tai vaihtoehtoisesti panostaa omaan laatuaikaansa. Suunnitelmia voi laatia jo nyt.

Listasimme parhaat vinkit sinkuille ystävänpäiväksi. Jos ei halua juhlia sitä ystäviensä kanssa ravintolassa illallisen merkeissä tai kotibileissä viiniä lipitellen, voi itselleen varata aurinkoisen äkkilähdön rantalomalle. Vaihtoehtoisesti kaupunkiloma johonkin Euroopan kaupunkiin voi olla paras tapa hemmotella itseään. Käy syömässä, kahvittele makeasti ja nauti museoissa kiertelemisestä.

Tärkeintä on rakastaa ensimmäisenä itseään, ennen kuin pystyy rakastamaan aidosti myös muita. Hemmottele, nauti, elä ja tee juuri sitä mistä tulet onnelliseksi. Ystävänpäivän ideana nykyisin on juhlia rakkautta, olipa se sitten toista ihmistä tai itseään kohtaan.