Somejulkkis pääsi liimatuista hiuksistaan eroon – leikkaus kesti neljä tuntia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Somejulkkis Tessica Brown onnistui tekemään viraalihitin videolla, jolla hän suihkutti hiuksiinsa hiuslakan sijaan Gorilla Glue -nimistä liimaa. Teolla oli kuitenkin traagiset seuraukset, koska nainen ei onnistunut enää omin avuin saamaan liimaa irti hiuksistaan. Videon vuoksi myös hänen 11-vuotiasta tytärtään alettiin koulussa kiusaamaan.

Tessica Brown ei pystynyt saamaan liimalla kiinnitettyä ponihäntäänsä alas kuukauteen. Päänahka oli lopulta niin kipeä, että nainen lopetti syömisenkin. Tessica Brownin tilanteesta kuultuaan Beverly Hillsissä toimiva lääkäri Michael Obeng päätti auttaa naista ja kutsui hänet vastaanotolleen.

Michael Obeng testasi itse tekemäänsä ainetta ensin mannekiininuken hiuksiin ja omalle iholleen ennen kuin hän uskalsi käyttää itse sekoittamaansa seosta Tessica Brownin päänahkaan. Leikkaus kesti neljä tuntia, ja Obeng onnistui poistamaan kaiken liiman Brownin hiuksista. Brown oli kertonut People-sivuston mukaan kokeneensa uskomatonta helpotusta pystyessään kuljettamaan jälleen sormensa hiusten läpi päänahkaa myöten.