Uhrilampaat-talo myytiin viimein – muuttuu pelottavaksi majataloksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pennsylvaniassa sijaitseva talo on tullut monille tutuksi Uhrilampaat-elokuvasta Buffalo Bill -sarjamurhaajan talona. Se oli myynnissä pitkään, kunnes New Yorkin teatterin taiteellinen johtaja Chris Rowan osti sen itselleen tammikuussa 290.000 dollarin kauppahintaan. Mies aikoo muuttaa talon majoituskäyttöön.

Hän suunnittelee taloon bed & breakfast -tyylisen pitokartanon perustamista. Talossa on alkuperäiset pintamateriaalit, jotka nähdään myös Uhrilampaat-elokuvassa. Rowan joutunee kuitenkin nykyaikaistamaan rakennusta, mikäli haluaa ihmisten majoittuvan sinne.

Omistaja aikoo myös rakentaa talon kellariin Buffalo Billin kidutuskammion, joka nähtiin Uhrilampaat-elokuvassa. Sellaista tilaa ei ole oikeasti talossa – vielä. Talon hintaa jouduttiin aiemmin laskemaan, koska sille ei löytynyt tarpeeksi kiinnostuneita ostajia, New York Post uutisoi.