Heidi Klum julkaisi alastonkuvansa – näinkin vuosipäivää voi juhlia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Helene, kutsumanimeltään Leni, on aloittanut nyt uransa mallina. Supermallin tyttärenä Lenin ensimmäinen työ olikin taannoin Vogue-lehdelle.

Nyt itsekin aikoinaan nuorena naisena mallin uransa aloittanut Heidi Klum on halunnut muistuttaa kaikkia siitä mistä Lenin hyvät geenit ovatkaan peräisin. 47-vuotias Klum julkaisi omalla Instagram-kanavallaan näyttävän kuvan, jossa hän seisoo hyvässä ryhdissä pelkät korkokengät jalassaan.

20 vuotta sitten otetussa kuvassa Heidi Klum esittelee alastonta sivuprofiiliaan. Matt Jonesin kuvaamassa vuonna 2001 otetussa kuvassa Heidi Klum esittelee ylpeänä omaa mallivartaloaan peittäen paljaat rintansa pelkästään toisen kätensä avulla.