Yllätyskäänne kesken säätiedotuksen – söpö koiranpentu halusi kuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiotoimittajat joutuvat toisinaan odottamattomiinkin tilanteisiin suorissa lähetyksissä. Aina yllätykset eivät kuitenkaan ole noloja tai vaarallisia, vaan toisinaan jopa sydäntälämmittäviä. Taannoin erään säätiedottajan suora lähetys sai parhaan mahdollisen käänteen.

Fox 5 DC -kanavan meteorologi Bob Barnard oli tekemässä suoraa reportaasia Pohjois-Virginian kylmistä säistä. Paikallisessa naapurustossa kävellyt säätiedottaja päätyi yllättävään hetkeen irrallaan olleen koiranpennun vuoksi. Toimittaja nosti koiran syliinsä ja totesi haluavansa tutustua siihen paremmin.

Koiranpennun omistaja ilmaantui pian paikalle. Hän kertoi lemmikin onnistuneen karkaamaan kotoaan loikkaamalla sen edessä olevan portin yli. Hän myös paljasti pienikokoisen koiran nimen olevan Pierogi.