Sharon Stone esitteli upeaa vartaloaan – 62-vuotiaana tyrmäävä kaunotar

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sharon Stone muistetaan parhaiten hänen roolistaan Basic Instinct – Vaiston varassa -elokuvasta, jonka ympärille nousi suuri kohu hyvin eroottisten kohtausten vuoksi. Rooli antoi tähdelle välittömästi statuksen, joka on hänen hallussaan edelleen vuosikymmeniä myöhemmin.

Nyt 62-vuotias Sharon Stone vakuutti tuoreella kuvallaan Instagram-seuraajansa siitä, että hänellä on yhä poseeraamisen taito hallussaan. Nainen julkaisi itsestään kuvan, jossa hän poseeraa uusissa Dolce & Gabbana -vaatteissaan. Asuun kuuluu vartalonmyötäinen musta kynähame, pitkät sormikkaat sekä tiukka toppi, joka paljastaa naisen timmin keskivartalon.

Kuluneen vuoden aikana Sharon Stone on viettänyt paljon aikaansa yksin kotonaan harjoittaessaan sosiaalista eristäytymistä koronaviruksen vuoksi. Hän kertoi taannoin, että häntä ei enää kiinnosta treffeillä käyminenkään. Stone pitää ihmisiä epärehellisinä ja vilpillisinä, minkä vuoksi hänellä ei ole halua tuhlata uusiin tuttavuuksiin energiaansa.